Massage på arbejdspladsen

I et stillesiddende arbejde, hvor den primære bevægelse foregår i armene, kan der nemt opstå overbelastningsskader. Du kan sikre dine medarbejdere mange år fremover ved at tilbyde en massageordning på arbejdspladsen.

Skuldersmerter

Det er faktisk typisk ikke dét, at man sidder ned en hel dag, der er årsag til problemer med skulderen. Det er i stedet den holdning, man sidder med. For når man er stillesiddende en hel dag, så falder man sammen i kroppen og trækker skuldrene fremad. Det er med til at klemme små sener, hvilket kan føre til mindre bevægelighed i skulderen. På længere sigt vil det også medføre smerter og skader, som kan føre til sygemelding. Stillestående arbejdsskader ses oftest ved medarbejdere, der sidder foran computeren en hel dag.

Massage

Ved at tilbyde dine medarbejdere massage på arbejdet, vil du opleve en klar forbedring. De vil nemlig tage sig god til at løse dine medarbejderes udfordringer med at være stillesiddende hele dagen. Desuden kan de også rådgive om styrkeøvelser og en forbedret holdning i stolen, som igen kan hjælpe dine medarbejdere. Firmamassage kan som oftest også reguleres, så den passer til din arbejdsplads. De kan komme på tidspunkter, der ikke er kritiske for virksomheden, og oftest er det også muligt at dele det op, så de ikke tager alle på én gang.

Massage hjælper heller ikke kun på skuldersmerter. Det kan hjælpe på alt fra spændinger og smerter i kroppen til de mere psykologisk prægede sygdomme som stress, migræne og angst. Det er altså en god investering at sørge for en god sundhedsordning til arbejdspladsen, som alle kan nyde godt af.

Vælg den rigtige løsning

Det er typisk ikke nok med en almindelig massage, der er skabt til velvære og ro. I stedet er anbefalingen en god, fysiurgisk massage, der går helt i dybden i både væv, led og muskler. På den måde er du også sikret en ordning, der giver bedst muligt tilbage for dig som leder. Derfor bør man kigge sig om efter en virksomhed, som kan leve op til de krav, du stiller. Det kan være et firma nær dig eller også kan du lave en god søgning på nettet efter den rette løsning. Generelt er der rigtigt mange forskellige muligheder, så her kan det give god mening at tage kontakt til de enkelte firmaer, så du kan høre om de løsninger, som de tilbyder. Det vigtigste er bare, at en massageordning kan hjælpe din virksomhed godt på vej.