Terrasse brædder

Pift udendørsarealerne op med flotte terrassebrædder

Udendørsarealer er vigtige for ethvert kontormiljø, da det er her man kan få sit pusterum og trække frisk luft i pausen. Det må mere end gerne være et indbydende udendørsareal, så de ansatte kommer derud. Frisk luft kan være med til at forbedre effektiviteten. Så med flotte terrassebrædder og flotte borde eller bænke til, så er du kommet langt hen af vejen!

Derfor er det vigtigt med et udendørs areal

Vi kender det alle sammen fra vores hverdag. At få noget frisk luft i blot 5 minutter kan virkelig ændre ens humør og moral. Specielt når man arbejder lange timer på et kontor, kan det virkelig være godt for koncentrationen, effektiviteten og humøret. Det er vigtigt at opfordre sine ansatte til at trække noget frisk luft. Og med en stor træterrasse er det en god måde at gøre udendørsarealerne indbydende.

Sådan får du en god arbejdsdag

Det er vigtigt, at man er glad for det man laver. Hvis man arbejder på kontor, er det vigtigt, at arbejdsmiljøet er spændende og opgaverne er interessante. Det handler om at veksle mellem sine opgaver, så man ikke sidder og lavet det samme fra 8-16 hver dag. Hvis du vil læse nærmere om hvordan man skaber det bedste miljø på arbejdspladsen, kan du gøre det lige her.

Gør udendørsarealet flot

Det er meget mere effektivt, hvis du gør udendørsarealer indbydende og flotte. Det kan gøres med de rigtige terrassebrædder, flotte planter og nok borde/bænke, som passer til. Det handler om at vælge nogle terrassebrædder, som passer ind til bygningen og indretningen, så der kommer en rød tråd. Der findes mange forskellige træsorter, så du skal finde den, som passer bedst til jer!

Lav forskellige hyggekroge, hvor ansatte kan sidde og nyde deres frokost sammen eller sidde og arbejde eller snakke i telefon. På den måde kan solen nydes om sommeren samtidig med at det sociale på arbejdspladsen bliver vedligeholdt.